Torridal IL

Info

Info

O-gruppa startet opp så tidlig som i 1947. Skauen er idrettsarenaen vår! O-sporten er en idrett som krever både fysisk og psykisk styrke. Det er også til stor nytte å kunne kart og kompass f.eks. når man ferdes på fjellet o.l.

Torridal har opp gjennom årene hatt landslagsløpere både på junior- og seniornivå. Medaljer i NM og Nordisk har det også blitt. Klubben satser både på bredde og topp.

O-gruppa har et fint miljø og mange spennende utfordringer. Vi har de senere år satset på å få nye rekrutter i o-gruppa og dette arbeidet har gitt resultater. Vi har nå en fin gjeng med ivrige jenter og gutter som konkurrerer både lokalt og utenfor kretsens grenser.

Våre nybegynnere får alltid følge av en voksen ut i o-løypa. Dette prøver vi å følge opp helt til de er trygge på å løpe i skogen alene (eller sammen med en annen deltaker). Våre treninger foregår både lokalt i Torridal samt hos andre klubbers hjemmeterreng.

"Torridalsløpet" er et fast, årlig o-arrangement. Som regel foregår dette løpet på våren.

Ellers kan o-gruppa tilby turorientering og kulturorientering. Disse oppleggene varierer fra år til år, men vil bli annonsert på vår hjemmeside.

Vi har kart over stort sett hele Torridal og det arbeides med digitalisering av kartene våre.

Har du lyst til å prøve orientering? Vi er klare til å lære deg en spennende idrett!

MATERIELL:

O-gruppa har endelig fått eget lager og vi satser på å ta dette i bruk før sesongen 2011. Noe materiell, f.eks. alt av datautstyr, startklokke o.l vil imidlertid bli lagret i tempererte rom, d.v.s. hos en i styret.

Hvis det er behov for utstyr i forbindelse med et arrangement, ta kontakt med leder i styret! Det er viktig for alle som skal låne/bruke materiell å forhøre seg på forhånd om alt av utstyr er i orden til bruk. Like viktig er det  å levere alt tilbake i samme gode stand!

Hvis noen er interessert i løpsdresser, ta kontakt med Bente Mestad for mer informasjon ( tlf. 38119060/mob. 90046366 ).

Orienteringssko og kompass selges hos Trimtex i Lillesand.

Alle terminfesta o-løp arrangeres med elektronisk tidtaking - EKT. Brikker kan lånes av o-gruppa til de som ennå ikke har fått sin egen.

Torridal IL - stiftet 1923

Postadresse: Postboks 5403 Strai, 4671 Kristiansand S

Besøksadresse: Setesdalsveien 359, 4618 Kristiansand

Epost: post@torridal.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift