Torridal IL

Om Skigruppa

Om Skigruppa

Skigruppa er tilknyttet Agder og Rogaland Skikrets og er aktive med organiserte treninger fra september til mars hver sesong. Vi arrangerer Torridalsrennet på langrennsarenaen på Sandrip hvert år, som er et kretsrenn med rundt 150 deltagere i alle aldersbestemte klasser samt junior og senior. De siste årene har vi fått tildelt siste lørdag i januar til Torridalsrennet. I tillegg arrangerer vi Telenor-karusell, som normalt er 3 skirenn i lysløypa på Strai i februar for alle barn opp til 12 år.

Treninger er tirsdager og torsdager i sesongen. Til nå har skigruppa vært for barn fra omkring 10 årsalderen, men vi er i gang med treninger for 6-10 åringer også. Vi håper flere barn og foreldre vil engasjere seg i denne gruppen, så dette kan bli et stabilt tilbud til skiinteresserte barn. Juniorer og seniorer må også gjerne være med på treningene!

I januar og februar gjennomføres kretsrenn rundt om på indre Agder, flere av dem på Sandrip. Her får utøverne anledning til konkurrere mot jevnaldrende. Skigruppa betaler startkontingenten for de som vil delta. Påmelding til slike renn skjer via nettsiden www.minidrett.no, der man må opprette en profil. Se også www.skiforbundet.no/ars/ for info om renn og organisering.

Av sosiale «happeninger» trekker skigruppa fram den populære høstsamlingen på Sandrip (overnattingstur, som oftest i slutten av oktober) og vintersamlingen på Høgås/Gautestad (som regel en helg like over nyttår). På disse turene trives barn og voksne i alle aldre sammen, der lek og fellesskap går hånd i hånd med treningen.

 

Vi ønsker flere velkommen i skigruppa!

 

Torridal IL - stiftet 1923

Postadresse: Postboks 5403 Strai, 4671 Kristiansand S

Besøksadresse: Setesdalsveien 359, 4618 Kristiansand

Epost: post@torridal.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift