Fantastisk fotballcup i stekende sol

Mens rekordvarmen preget Sørlandet gikk den tradisjonsrike fotballturneringen av stabelen på Hommeren. Bøtter med vann samt store mengder is og drikke var nødvendig for å avkjøle spillerne.

110 fotballag i alderen 7–12 år deltok i Aquaramacup som ble arrangert av Torridal idrettslag på Hommeren idrettsanlegg 26 – 27. mai. Banen kokte av summende foreldre, spillere, ledere og dugnadshjelpere. Takket være alle dugnadsarbeidere går gjennomføringen av cupen stor sett smertefritt.

Ros og begeistring

Ulike lag fra hele lokalområdet deltok og cupen vakte mye ros og begeistring hos de fremmøtte. Nytt av året var at de minste spilte på 3'er-baner, til stor glede og begeistring blant 7-åringene.

Sunn bespisning, sømløs gjennomføring, populær fotografering og mange, flotte gratis aktiviteter, trekkes frem som spesielt positivt. I år hadde skiskytterne i Torridal egne aktiviteter med testing av lasergevær og kåring av cupens raskeste med tidtaking brukt på orienteringsløp.

Mye kald drikke måtte til for å holde hodet kaldt.

Stor dugnadsånd

Cupen er en viktig inntektskilde for idrettslaget, med mange, flotte foreldre i sving gjennom hele helgen. Noen som parkeringsvakter, andre i kiosken, som speaker, i kjøkkentjeneste eller som søppelplukkere. Hver oppgave er like viktig for at cupen skal bli gjennomført på en god måte for våre gjester denne helgen.

Vi vil takke alle som deltok gjennom dugnad, som spiller eller som publikum.

Vi sees neste år!

Hilsen turneringsutvalget.

 

Støtt Torridal IL

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift