Flott levert, Marius!

Marius Aurebekk med landslagsuttak i orientering.

Etter en noe trøblete vårsesong med sykdom, har Marius Aurebekk fra Torridal kommet sterkt tilbake i nasjonale løp på ettersommeren. Dette er nå blitt belønnet med landslagsuttak til Junior European Cup ( JEC ) i Frankrike i slutten av september. Marius har vært skadefri og trent godt gjennom hele sommeren.

Det var juniorenes uttaksløp under VM i orientering i Østfold i august som var avgjørende. Her ble det topplassering både i sprint og langdistanse.

Og det er ikke hvilket som helst landslag Marius tar plass i. Under junior VM i juli i Danmark, gjorde dette laget nesten rent bord. Marius har nå overtatt en av disse 6 plassene i eldste juniorklasse, som Norge er representert med.

Marius løper for Kristiansand orienteringsklubb og har ett år igjen i juniorklassen. Han uttaler at det er VM i 2020 som er det store målet. Uttaket til årets JEC kommer derfor som en bonus. Han gleder seg til å konkurrere mot Europas beste juniorer i Frankrike, hvor han skal representere Norge i både sprint, langdistanse og stafett.

Torridal o-gruppe gratulerer og ønsker lykke til i Frankrike!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift